BUTIKKVINDUET

I «butikkvinduet» kan du få et innblikk i hva vi har i materialbanken vår som er til salgs. Dersom du finner noe du har vært på jakt etter og ønsker å kjøpe, gjennomføres kjøpet fysisk i butikken hos oss.

Du finner oss i Røssevika Næringsområde i Vanse. Vi har en egen butikk som er åpen fra 10:00 til 14:00 hver lørdag. Butikken er fylt opp med alle slags typer varer av en verdi til å ta vare på.

Kom innom butikken, så hjelper vi deg med å lete blant skattene.

Til inspirasjon

Mursteinsvegg som kontrast

Kanskje synes du det blir mye hvitt i hjemmet?

Hva med å lage en kontrastvegg i murstein? Dette bildet er fra vårt kontor, men det kan enkelt overføres til hus og hjem.

Med en vegg i murstein vil hjemmet føles røft, men også varmt og lunt. Tegl har egenskaper som lang levetid og harmoniske farger i tillegg til at teglet blir ikke slitt og trist. Inneklimaet blir sunt og naturlig. 

Benkeplate i tre

Å gjøre badet personlig, kan være vanskelig hvis man ikke skal hoppe på alle trender. Ved å bruke gammel plank til å lage en ny benkeplate, får du et personlig preg. Treet gir en lun og varm stemning på badet, som ellers ofte kan føles kaldt og lyst. I tillegg får du en god historie med på kjøpet!

En snakkis av et gulv

Rester av plank kan brukes til så mangt. Hva med å sage dem opp i små deler og bruke dem til å lage et morsomt gulv? Du minimerer avfall, det er gjenbruk på aller høyeste nivå og du får et gulv alle vil snakke om. Slitesterkt og godt å gå på er det også!

utvalgte produkter fra butikken

Obs! Alle produktbilder du ser i «butikkvinduet» er eksempelbilder. Det vil si at de viser kun hvilke kategorier vi har og typiske produkter du kan finne hos oss. Vi har mange flere produkter i samme kateogori, og vi har mange andre varer i butikken.

Kom innom butikken, så hjelper vi deg med å lete blant skattene!

Dørblad

Fra kr. 1500,-

Diverse verktøy

Fra kr. 300,-

Teglstein

kr. 50,- pr. stk. 

kr. 00,- pr. palle

vindu

Fra kr. 500,-

diverse verktøy

Fra kr. 300,-

skiferstein

kr. 00,- pr. stk.

kr. 00,- pr. palle

vindushenglser

kr. 200,-

diverse verktøy

Fra kr. 300,-

murstein

kr. 50,- pr. stk. 

kr. 2500,- pr. palle

Trunk / koffert

kr. 800,-

diverse verktøy

Fra kr. 300,-

laftestokk

Fra kr. 300,-

Utforsk en verden av historiske materialer hos Materialbanken for Bygningsvern!

Vi har åpent lørdager 10-14