Bærekraft i byggebransjen

Et utdrag fra artikkelen «Tall, trender og innsikt for ledere i Lister» som du kan lese i sin helhet her.

Foredragsholdere fra regionen serverer trender, forklarer tall og tar deg med inn i sin arbeidshverdag for å gi deg bedre innsikt i markedet i Lister. 

Som alltid, har vi invitert lokale bedrifter og næringslivsledere til å si noe om sin bransje. Ser de noe i horisonten som andre bør vite om? Eller har de gjort noen erfaringer som kan belyse konjunkturbarometeret nærmere?

Denne gangen setter vi fokus på byggebransjen. Hva tenker de om fremtiden, hvilke utfordringer og muligheter ser de? Hvordan jobber de for å bli enda mer bærekraftig?

Først ut er Bjørndal Vedlikehold ved daglig leder Erik Bjørndal og Joachim Gitlestad. De fikk nylig tilskudd fra Listerfondet for sitt arbeid med to spennende prosjekter som de vil fortelle mer om denne morgenen. Kanskje leste du om de i Lister24? Denne morgenen skal de snakke om hvordan de jobber med å ta vare på, bruke og selge kvalitetsmaterialer. 

– Som samfunn har vi fortsatt en lang vei å gå, men vi opplever også at folk blir mer bevisste på gjenbruk og kvalitet. Det er ingen tvil om at vi forbruker planeten på feil måte, så det er viktig at byggebransjen og næringslivet generelt tar sin del av bærekraft-ansvaret, sier Bjørndal. 

Les hele artikkelen her.

Andre innlegg

Dette er Materialbanken

Dette er Materialbanken

Sammen med våre ansatte har vi skapt et skattekammer for alle som er interessert i gjenbruk og tradisjonshåndverk gjennom Materialbanken for bygningsvern.